Bijzonder kerstconcert in het Franciscushuis Con Amore Weert 

WEERT – Harmonie Les Echos de Dorplein, Soliste Ellen Valkenburg, mannenkoor Maas en Neergalm en gemengd koor Con Amore dragen samen de zorg voor de programmering van een bijzonder kerstconcert op zaterdag 14 december. 

Harmonie Les Echos de Dorplein is een harmonie van ongeveer 20 muzikanten en bestaan ruim 100 jaar en hebben veel goede successen behaald. Het is een muziekvereniging die gepassioneerd muziek maakt, onder de inspirerende leiding van dirigent Adri Tempelaars. Het repertoire varieert van traditionele harmoniewerken tot filmmuziek en moderne werken, op maat gearrangeerd voor de huidige bezetting. Samen plezierig en op niveau muziek maken, dat wil Les Echos met u delen.  Ellen Valkenburg is bekend om haar muzikale kwaliteiten. Ze maakt deel uit van ensemble ‘Coco Collectief’ bestaande uit 5 zangeressen en pianist Maurice Lammerts van Bueren. Met Maurice Lammerts van Bueren vormt ze ook een duo en samen verzorgen ze recitals in o.a. slot Zeist. Als soliste zong ze met het Residentie Orkest en werkte met vele oratorium gezelschappen. Met pianiste Andrea Vasi verzorgde Ellen concerten voor o.a. NJO muziekzomer, het grachtenfestival, etc. 

Het mannenkoor Maas en Neergalm heeft ruim 40 leden en ze hebben als doelstelling “Voor elke wat wils”. Dat geldt voor de zangers maar ook voor het publiek. Ze zingen normaal klassiek, koorwerken uit opera’s maar brengen ook moderne werken ten gehore. Ze staan o.l.v. Sylvia Berghs en aan de piano Dorenda Notermans.  Gemengd Con Amore bestaat uit 50 leden. De leden komen uit de regio Weert en ze hebben gezamenlijk een doel: samen iets moois ten gehore brengen,  sfeervol concerten geven en dit alles in een goede harmonie o.l.v. Syvia Berghs. Het kerstconcert is zaterdag 14 december In het Franciscushuis aan de Biest 43 te Weert. Aanvang: 19.30 uur. Meer info op www.conamoreweert.nl of bel. 0031 495 531574.