“Bloed geven doet leven! 

HAMONT-ACHEL – Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Rode Kruis Hamont-Achel, op maandag 23 december 2019 een extra bloedafname, het elfde jaar op rij. Deze extra bloedafname zal plaatsvinden in de Posthoorn te Hamont-Achel van 16 uur tot 20 uur.  

Deze extra afname wordt georganiseerd om het jaarlijkse tekort aan bloed en bloedplaatjes tussen Kerstmis en Nieuwjaar op te vangen. Naar goede gewoonte zullen de bloedgevers ook dit jaar iets lekkers ontvangen na de donatie, voorzien door de Lions Club Breughel. Net zoals voorgaande jaren vragen we jullie om vooraf jullie aanwezigheid te bevestigen via http://bloedinzameling.rodekruis.be/hamont. Op deze manier kan de bloedafname vlot verlopen en weten we voor hoeveel mensen we lekkers dienen te voorzien.   Weet u niet of u geschikt bent om bloed te geven, dan kan u dit nagaan via de donor-zelftest op www.rodekruis.be/wat-kan-jij-doen/geef-bloed/mag-ik-bloed-geven/donorzelftest/. 

Het Rode Kruis Hamont-Achel verwelkomt jullie graag op maandag 23 december 2019. 

Want ook uw bloed is nodig!