Een gezonde levensstijl als voornemen voor 2020?

MAARHEEZE – Een ochtend vol met informatie rondom het thema ‘Een gezonde leefstijl’. Wilt u meer te weten komen over voeding, het belang van bewegen of over valpreventie? Wilt u graag kennis maken met het beweegaanbod binnen de gemeente? Of gaat u graag persoonlijk in gesprek met bijvoorbeeld een fysiotherapeut, leefstijlcoach of diëtist? Kom dan naar de informatieochtend op dinsdag 10 december van 10.00-12.00 uur in Onze School (Maarheeze).

Gedurende deze ochtend worden verschillende lezingen gehouden door professionals, daarnaast is een doorlopende informatiemarkt georganiseerd (met vrije inloop). Al met al genoeg mogelijkheden om informatie te verkrijgen over een gezonde leefstijl!

De informatie van deze ochtend is gericht op senioren, maar natuurlijk is iedereen welkom. De entree is gratis en voor een gezonde snack wordt gezorgd. Aanmelden is wenselijk, maar niet verplicht. Voor vragen of aanmelding, kunt u mail naar beweegcoach Pien de Swart (pcp.deswart@landvanhorne.nl). Hopelijk tot dinsdag 10 december!