Gouden jubilarissen in Budel-Schoot 

BUDEL-SCHOOT – Zaterdag 23 november heeft het gemengd kerkkoor van Budel-Schoot het jaarlijkse Ceciliafeest gevierd. Na de gezongen meerstemmige mis in verzorgingshuis Mariënburght, waarbij pastoor Cornelissen voorging, reed iedereen naar De Reinder, alwaar de koffie en thee met een lekker stukje vlaai klaarstonden. Ook de kinderen en kleinkinderen van de jubilarissen waren daar aanwezig. Na de koffie kreeg pastoor Cornelissen het woord en op een voor hem kenmerkende eigen manier kwam  hij tot de huldiging. Annie van Kuijk-van der Heijden en Rikie van Gils-van Dijk kregen vanwege hun 50-jarig lidmaatschap bij het gemengd kerkkoor Budel-Schoot een oorkonde uitgereikt en de daarbij behorende speld opgespeld van de Sint-Gregoriusvereniging. Ook de bloemen ontbraken niet. En van het koor zelf kreeg ieder een mooi glazen schild ter herinnering aan deze dag. En uiteraard werden beide jubilarissen door het koor toegezongen met ieder een eigen lied. Op deze manier werden de gouden jubilarissen bedankt voor hun inzet.

Na deze huldigingen werd de avond vervolgd met het buffet, waarbij iedereen het zich goed liet smaken! Ook de loterij maakte weer onderdeel uit van de avond, waarbij iedereen een prijsje won. De avond werd verder in een zeer gezellige sfeer vervolgd en iedereen ging, toen het feest was afgelopen, weer tevreden huiswaarts.

Op de foto v.l.n.r.: Rikie van Gils en Annie van Kuijk