Heije gi og da gevuuul?

BUDEL – Dit is opnieuw een hint van de aankomende 66e hoogheid van c.v. Buulder Buk. Vorige week werd al een tipje van de sluier opgelicht en werd een eerste hint gedeeld. En ook de volgende zin is opgetekend uit de mond van deze popelende hoogheid: “Hè ober zet er hie nog enne neer, gen kluutjeswaoter mar un potje beer”. Het lijkt voor sommigen al meer dan voldoende om te weten wie er op het einde van de Prinsengalazitting op 14 december gepresenteerd zal gaan worden als de nieuwe hoogheid die c.v. Buulder Buk zal voorgaan in het jubileumjaar. Weet je het zeker en wil je een gokje wagen dan kun je ook dit jaar de naam weer insturen naar secretaris@buulderbuk.nl. Wie weet ben jij het wel die na de bekendmaking een bak gevuld met potjes beer geschonken door de Buulse brouwer mee naar huis kan nemen.