Kerstbomenverkoop CV de Roesdonkers 7 en 8 december

SOERENDONK – Ook dit jaar organiseert CV de Roesdonkers weer een kerstbomenverkoop in Soerendonk. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Carnaval in Roesdonk. Let op! De verkoop is dit jaar op zaterdag en zondag! Op zaterdag 7 december kan men terecht van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 8 december staan leden van De Roesdonkers tussen 10.00 en 15.00 uur voor u klaar. Deze verkoop zal plaatsvinden bij de ‘oude’ boerenbond van Joan Dielissen aan de Dorpsstraat in Soerendonk. Indien nodig wordt de boom zelfs aan huis bezorgd. Er zal gezorgd worden voor lekkere wafels en glühwein. Daarnaast zal een muziekje ook niet ontbreken. Kortom: Kom naar deze gezellige kerstbomenverkoop en maak er ook bij u thuis een gezellige Kerst van. Dan zorgen De Roesdonkers ervoor dat we met z’n allen een mooie carnaval tegemoet gaan.