Niks Gebeurd: Oudejaarsconference Arian Compen 

BUDEL – Op maandag 2 december om 20.00 uur start de verkoop van losse kaarten voor de Oudejaarsconference van Arian Compen ‘Niks Gebeurd’ in de Borgh.

Voor het tweede jaar verwelkomt Lexke Theatercafé  Arian Compen  op het podium. Na de succesvolle voorstelling van vorig jaar zijn we zeer benieuwd naar zijn tweede Oudejaarsconference. Volgens Arian is er Niks Gebeurd. Of dat werkelijk zo is gaat hij u haarfijn uitleggen. Hij zegt er zelf over: “We jachten en we jagen. We jakkeren maar door. Alles en iedereen ligt onder een vergrootglas. Er is altijd wel iemand die iets belangrijk vindt en daar maar wat graag zijn mening over geeft. We willen graag vooruit, maar staan erg veel stil. En waar we bij stil zouden mogen staan, daar gaan we onverstoord door. Wat er ook gebeurt; er gebeurt niks! En hoe erg dat het ook lijkt: Niks gebeurd!”

Arian Compen, de grappenmaker uit Zurrik, gaat hiermee op 27 en 28 december in zijn tweede oudejaarsconference die de titel ‘Niks Gebeurd!’ heeft meegekregen op zijn geheel eigen aparte wijze mee aan de slag. Er is voor elk wat wils en iedereen die er later over mee wil praten, wordt zeker aangeraden te komen kijken. Deze avondvullende show bevat een aantal elementen die absoluut de moeite waard zijn, maar waarvan u helaas ook zult moeten concluderen: Niks gebeurd! De kaarten voor de losse voorstellingen kosten €15 per stuk. Kaarten voor de voorstelling van 27 en 28 december zijn vanaf 3 december tijdens de reguliere openingstijden verkrijgbaar in gemeenschapshuis De Borgh (max. 4 kaarten p/p.).  Via www.lexke.nl  kunnen ook kaarten (max. 4 kaarten p/p.) besteld worden. 

Op https://twitter.com/LexkeTheater en Facebook zijn de laatste activiteiten van het theatercafé bij te houden.