Tentoonstelling Missiegroep “De Kettingbrug” Hamont 

HAMONT-ACHEL – Op 7 en 8 december organiseert Missiegroep ‘De Kettingbrug’ de jaarlijkse missietentoonstelling in De Posthoorn te Hamont. Zaterdag 7 december gaan de deuren van 14.00 uur tot 19.00 uur van de Posthoorn open voor iedereen.

Archiefoto Gerard Coenen

Alle standhouders staan klaar, zoals onder andere de jaarlijks drukbezochte bloemenstand. Het keukenpersoneel, koffiedames, tappers, obers en afwassers zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van vlaaien en taarten, spekpannenkoeken en nog veel meer. De tombola met mooie prijzen is weer een aanrader, eveneens het gebak, wafels en speculaas! Er zijn wederom knutselwerken van Okra en hobbyclub, kerstartikelen, een brocante stand,.. de keuze is extra groot. Zondag gaan de deuren van De Posthoorn vanaf 14.00 uur open tot 18.00 uur. De zelfgemaakte producten zoals allerlei breiwerken, schorten, sokken en veel soorten huisbereide jam, honing, hoestsiroopjes en zalfjes worden aangeboden. E.H. Mathieu Van Vlierden, missiepater en werkzaam in Zuid-Afrika viert in 2020 zijn gouden priesterjubileum. “De Kettingbrug” steunt nog allerlei projecten met de opbrengst van deze missietentoonstelling! Zondagavond wordt het bedrag bekend gemaakt.