ZuiderpoortBad opent deuren na flinke renovatie 

BUDEL – Het ZuiderpoortBad is weer open! Na een flinke renovatie van onder andere de garderoberuimte en het zwembad is het zwembad helemaal klaar om het nieuwe jaar in te duiken! 

De officiële heropening van het zwembad is een feit! Sinds woensdag 27 november is iedere zwemmer uit de regio hier weer van harte welkom. Er werd flink gewerkt, want de volledige garderoberuimte met onder andere de douches, kleedlokalen en het sanitair werd onder handen genomen. In het zwembad zelf werden nieuwe duikplanken en trapjes voorzien en de vloer in de zwemzaal werd eveneens vervangen door anti-sliptegels. Tijdens een volgende fase zal ook de buitenkant van het zwembad onder handen worden genomen. Ook de vernieuwing van het buitenbad staat op de planning. In de tussentijd kan er al genoten worden van de nieuwe en moderne faciliteiten die het ZuiderpoortBad nu biedt. Nieuwsgierig? Kijk dan snel op www.zuiderpoortbad.nl voor de openingstijden, het uitgebreide lesaanbod en andere informatie. Het ZuiderpoortBad is gelegen aan de Sportlaan 7 in Budel.