Corepower avonden bij de Coachkar

Wil jij meer leiderschap van binnenuit ontwikkelen? Dan zijn deze avonden zeker iets voor jou! In ons dagelijks leven hebben we patronen en gedragingen ontwikkeld die ons hebben gebracht waar we nu zijn. Denk hierbij aan mentale spellen zoals hard werken, humor, het weglachen van emoties, drank, eten, slachtoffer rollen, intellectualisme. Allemaal korst gedrag die toen effectief was en nu moeilijk te weerstaan zijn. Je handelt niet langer meer vanuit je persoonlijke ik.Door juist naar je kern te gaan kun je contact maken met jezelf, de zuivere ik. Vanuit deze eerlijkheid naar jezelf kun je authentiek contact maken met andere. Dit contact is krachtig en tegelijkertijd kwetsbaar omdat het zoveel van jezelf bevat. Er is dus best wel wat moed voor nodig om dit aan te durven gaan. De Corepower methode helpt om dichtbij je kern te komen vanuit drie centra (kracht, liefde en wijsheid) welke elk een periode van 4 weken aan bod komen. Tussendoor is er ruimte voor oefenen, mediteren en bezinking. Kom naar de gratis proeflessen ‘Aarde’ op woensdag 4 of 11 december van 19.30 tot 21.30 uur aan de Sterkselseweg 28 (linkse deur) in Maarheeze.De Corepower avonden starten op woensdag 8 januari met het krachtcentrum .Meer informatie zoals data en kosten zie coachkar.nl/activiteiten of mail naar heidi@coachkar.nl