Kerstmis vier je samen tijdens de Kerst-Inn 

CRANENDONCK – Mensen die eerste kerstdag liever niet alleen willen vieren, zijn van harte welkom bij de Kerst-Inn bij de Wielerbaan, Maarheezerweg 9, te Budel. Gezellig samen zijn, samen spelletjes doen, luisteren naar gedichten en natuurlijk samen genieten van een heerlijk kerstdiner. Zo wordt Kerstmis voor iedereen een feest. Dit jaar wordt de Kerst-Inn voor de veertiende keer georganiseerd. Vanaf 11.00 uur worden de gasten welkom geheten met koffie of thee en lekkernijen. Vanaf 12.00 uur tot 15.45 uur worden er allerlei spelletjes gedaan of gewoon gezellig gepraat. Het viergangendiner wordt geserveerd vanaf 16.00 uur. Tussendoor bestaat de mogelijkheid om een eigen gedicht of (kerst)verhaal voor te dragen. Als de organisatie tijdig op de hoogte wordt gebracht van eventuele dieetwensen, wordt hier rekening mee gehouden. Het dagvullende programma duurt tot 19.00 uur. Als u denkt “Dit is een leuk initiatief en dat wil ik graag sponsoren”, zijn wij hier erg blij mee. U kunt dan contact op nemen met Ben Kursten via telefoonnummer 0031 495-492798. Dankzij de financiële steun van diverse sponsors bedraagt ook dit jaar de eigen bijdrage slechts €25,00. Ieder jaar trekt de dag zo’n 50 mensen en voor de komende kerst-Inn hebben zich de eerste gegadigden al aangemeld. Als u tot de doelgroep hoort, meldt u dan op tijd aan. Indien u echt niet in de gelegenheid bent om eigen vervoer te regelen, kunt u dit bij het aanmelden aangeven. U kunt zich tot 15 december a.s. aanmelden via kerstinncranendonck@gmail.com of telefonisch bij Ben Kursten (0031 495-492798) of bij 

Anja van de Burgt (0031 495-840182). De organisatie hoopt deze dag weer veel gasten te mogen begroeten. Kom gewoon, het is sfeervol, gezellig en het wordt voor U georganiseerd. Let op VOL=VOL!