Ondersteuning biljartgroep gezocht

BUDEL – Dat Senioren Budel de  succesvolle initiatiefnemer en organisator is van nogal wat recreatieve activiteiten voor 50 plussers, zal voldoende bekend zijn. Een van de eerste en oudste troeven die Senioren Budel al jarenlang haar leden aanbiedt is de biljartsport. Voor de continuïteit van de werkgroep, verantwoordelijk voor niet alleen de organisatie en  de uitvoering van de wekelijkse biljart middagen, maar ook voor de competitie, pentatlon en de clubkampioenschappen, zoekt het bestuur van Senioren Budel gedreven vrijwilligers, uiteraard met affiniteit met de biljartsport, voor het vervullen van de vrijwilligersfuncties voorzitter biljart-werkgroep; organisator competitie; en een organisator pentatlon en clubkampioenschappen. Het gaat om drie onbezoldigde vrijwilligersfuncties, waarbij de leeftijd van kandidaten geen rol speelt. Lidmaatschap van Senioren Budel is niet noodzakelijk, maar zal een punt  zijn wanneer men zelf een partijtje mee biljart. Voor informatie en aanmelding kunnen geïnteresseerden het gemakkelijkst contact opnemen met het secretariaat van Senioren Budel op telefoon 0031 495 492519 of per email: seniorenbudel@outlook.com.