Workshop LittleBits in Bibliotheek Budel

BUDEL – Houd je van wetenschap en techniek? En ben je creatief? Doe dan mee met deze gave workshop op woensdag 11 december in de Bibliotheek Budel en wie weet wordt jij de nieuwe uitvinder van de bieb. Met de vrolijke Little Bits maak je de allerleukste en gekste uitvindingen. Zo kun je bijvoorbeeld een lampje laten branden of een alarm maken.

LittleBits zijn kleine elektronische onderdeeltjes die via een magneet aan elkaar gekoppeld worden. Door verschillende delen aan elkaar te koppelen, vormt zich een circuit. In deze workshop ontdekken kinderen hoe leuk techniek kan zijn. Ook is er volop ruimte om hun creativiteit de vrije loop te laten. Creatief en kritisch denken, problemen oplossen, digitale vaardigheden, communiceren en samenwerking; in deze workshop worden kinderen klaargestoomd voor de toekomst. De workshop is voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De ruimte is beperkt waardoor er maximaal 8 kinderen kunnen deelnemen, reserveer dus tijdig je ticket(s) via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl