Aanmelden voor NL doet weer van start

CRANENDONCK – Op 13 en 14 maart 2020 vindt NL doet weer plaats. Inmiddels in Cranendonck een gevestigde activiteit. Vrijwilligersorganisaties kunnen op de website www.nldoet.nl een klus aanmelden en, als ze aan de voorwaarden voldoen, een financiële bijdrage aanvragen van max. € 350,-. Deze financiële bijdrage kan aangevraagd worden tot 31 januari 2020, maar het loopt al erg goed landelijk met het aanmelden van het aantal klussen dus let op, op = op! Daarnaast ontvangt elke organisatie – zo lang voorradig – 1 NLdoet promotiepakket per organisatie. En voor elke klus een Gamma kortingsbon van 20%! Tijdens deze dagen wordt vrijwillige inzet in de spotlights gezet en kan iedereen ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Heeft u als vrijwilligersorganisatie ondersteuning nodig bij het bedenken van een klus of bij het doen van de financiële bijdrage? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn via 0031 495592557 of vrijwilligerscentralecr@cordaadwelzijn.nl.