‘Patricia’ bij Leesclub Femma Hamont

HAMONT – Femma Hamont organiseert regelmatig een gezellige leesclub voor geïnteresseerde leden van Femma Hamont. Ditmaal werd ‘Patricia’ van de schrijver Peter Terrin (1968) besproken door Chris Goossens. Thema van het boek: ontsnappen uit je eigen bestaan? Het is een fantasie die niemand onberoerd laat. In de nieuwe roman van Peter Terrin (°1968) stapt een vrouw bruusk uit haar veilige cocon en begluurt ze haar leven als een buitenstaander. De schrijver lokt ons beheerst mee in de paniekerige en troebele, maar dan weer witheldere binnenwereld van een vrouw die haar eigen leven door een filter gadeslaat. De aanwezige lezers deelden hun eigen inbreng en er werd van gedachten gewisseld over de inhoud en betekening van het boek. Verslag en foto met toestemming van de aanwezige boekbesprekers in de Bib te Hamont. Zeker eens de websites aanklikken: www.femma.be/groep/hamont  www.femma.be  of kijk op www.facebook.com/FemmaHamont 

Ingestuurd door Jacqueline Joosten-Segers: PR Femma Hamont.