80’s & 90’s party bij Muziekhuis

MAARHEEZE – Aanstaande vrijdag is er een themafeest in de stijl van de jaren ’80 en ’90 bij Muziekhuis. Iedereen wordt meegenomen in een toeristische trip door zijn of haar eigen jeugd. Bekende en iconische clips, afgewisseld met essentiële muziek en onmisbare fragmenten uit deze decennia worden vertoond op de schermen. MC Bassie & DJ de Sjans vullen de avond in met een muzikale mix van grote hits: new-wave, stadionrock, happy hardcore, voor ieder wat wils. Normaal staat iedere eerste vrijdag van de maand bij Muziekhuis in het teken van de Springplank, maar i.v.m. de drukke decembermaand blijven de bands even rustig en wordt er tegemoet gekomen met deze thema avond.

Geef je Tamagotchi nog wat eten, neem je Flippo’s mee en drink nog wat Punica en feest mee vrijdag 6 december. De avond start om 20.30 uur en de entree is gratis. Adres: Hoge Weg 10, Maarheeze.