Nieuwe locatie voor Budelse Kleermaker

BUDEL – Ondertussen is de Budelse Kleermaker al 7 jaar gevestigd in het centrum van Budel. Doorheen de jaren heeft deze zaak een groot cliënteel opgebouwd waardoor de oorspronkelijke locatie, aan de Dorpsstraat 1a in Budel, uit zijn voegen barstte. Daarom verhuisde de Budelse Kleermaker en Stomerij onlangs naar een nieuw adres, namelijk de Willem de Zwijgerstraat 7 in Budel. “Dankzij dit nieuw pand hebben we veel meer ruimte om onze werkzaamheden uit te voeren, en kunnen we onze klanten dus nog beter van dienst zijn,” legt eigenaar Orhan Aydin uit. Iedereen is bij De Budelse Kleermaker aan het juiste adres voor herstellingen aan kleding, maatwerk, gordijnen, en ook het stomen van kleding of gordijnen kan er gebeuren. Loop zeker eens binnen aan de Willem de Zwijgerstraat 7 in Budel of bel naar 0031 495 491493.