Musique Spectaculaire Symphonique 2020 zoekt sterren

CRANENDONCK / MAARHEEZE – Op 13 en 14 juni 2020 organiseert Muziekvereniging De Poort van Brabant ‘Musique Spectaculaire Symphonique ‘ in de Sint Gertrudiskerk in Maarheeze. Voor dit sfeervolle concert is de organisatie op zoek naar solisten die invulling kunnen geven aan een muzikaal en gepassioneerd optreden. Zij verzorgen samen met het koor Port Vocalis en het Groot Orkest een programma met indrukwekkende muziek op deze unieke locatie. Over de vorige editie in 2011 wordt nu nóg nagepraat… Om een keuze te kunnen maken uit de solisten worden op zaterdagochtend 8 februari audities gehouden. Deze worden vakkundig beoordeeld door de dirigenten van koor en orkest, waarbij zeker aandacht zal zijn voor ‘beleving’. Aan de auditanten wordt gevraagd om zowel een nummer naar keuze, als een nummer uit de setlist van de muziekvereniging voor te bereiden. Kun je goed zingen, kom je uit Maarheeze of directe omgeving en wil je graag aan dit bijzondere concert meewerken? Meld je dan voor 25 januari 2020 aan door een mail te sturen naar [email protected] Je krijgt daarna zo snel mogelijk de lijst met zangnummers toegestuurd. Twijfel je of jouw zangkwaliteiten voldoende zijn meld je dan toch aan. We bekijken samen wat je kunt, welke ervaring je hebt en wat je eventueel nog nodig hebt om auditie te doen