Muzikale middag in De Reinder 

BUDEL-SCHOOT – Op zondag 15 december verzorgen de samenwerkende verenigingen Harmonie St. Antonius Budel-Schoot en Koninklijke Harmonie St. Cecilia Hamont-Achel  een concert. Er komt deze middag gezellige kerstmuziek aan bod, maar ook andere muziek is in het programma opgenomen.  Op deze manier kan ook de gemeenschap van Budel-Schoot  weer genieten van muziek mede gespeeld door muzikanten van de Schootse harmonie. De muzikale middag wordt geopend door het gemengd koor van Budel Schoot, instrumentaal ondersteund door Rick Compen en o.l.v. Yvonne Spee. Hierna is de beurt aan de samenwerkende harmonieën die o.l.v. dirigent Peter Cools leuke melodieën ten gehore brengen. En na de harmonie is er een optreden van het koor Experience o.l.v. Sylvia Berghs en zij worden begeleid door het  combo Johan Saanen, Hans Lambers, en Dorenda Notermans. Dit concert vindt plaats in de Reinder aan de Grootschoterweg te Budel-Schoot en de entree is gratis. Alle toehoorders worden bij binnenkomst getrakteerd op koffie met gebak. De aanvang is om 14.00 uur.