Workshop ‘In vier stappen meer vrijwilligers’ 

CRANENDONCK – In het kader van ondersteuning van vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers organiseert de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn, de komende periode een aantal cursussen voor vrijwilligers.

Eén van de workshops die we organiseren is “In vier stappen meer vrijwilligers”.

Deze workshop is een vervolg op de workshop Vrijwilligersmarketing die we eerder in 2018 en 2019 organiseerden. Met de informatie uit die workshop gaan we aan de slag om een begin te maken voor iedere deelnemende organisatie voor het schrijven van een wervingsplan voor nieuwe vrijwilligers. Wat gaan we doen? Aan de hand van actieve werkvormen stellen we de deelnemers vragen over hun eigen organisatie om de verschillende stappen in de marketing te vereenvoudigen en concreet te maken. Aan het eind van de workshop ligt er een basis waarmee je aan de slag kunt om nieuwe vrijwilligers te werven, maar ook om in je organisatie onderwerpen rondom werving en zichtbaarheid in het algemeen te bespreken. Heb je niet aan de eerste workshop deelgenomen? Geen probleem, je wordt bijgepraat. In Cranendonck vindt deze workshop plaats op woensdag 29 januari 2020 van 19.30 tot 22.00 uur in  Multifunctioneel centrum De Borgh. Alle info en de mogelijkheid voor aanmelden vindt u op www.cursushuys.nl