Alzheimer Café Weert Film: The Leisure Seeker

WEERT – Op maandag 16 december a.s. wordt het laatste Alzheimer Café van dit jaar gehouden.  Deze laatste avond van 2019 geen moeilijk thema, maar een film met een prachtige ode aan het leven. Ella en John hebben samen een heel mooi leven gehad. Nu zij beiden ernstig ziek zijn, verlangen zij naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, the leisure seeker, ontvluchten ze de bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en elkaar terug. Een film met een lach en een traan, geestig, confronterend, intiem en respectvol. Uw eerste kopje koffie of thee is zoals altijd gratis en in de pauze is er inmiddels traditioneel,  kerstbrood en glühwein. Het belooft een mooie avond te worden, dus breng vooral uw partner, vader en/of moeder mee; er is voldoende begeleiding aanwezig. Iedereen is van harte welkom in het Alzheimer Café! Zowel mensen met dementie en hun partners, mantelzorgers, familieleden, zorgverleners,  als mensen die zich verbonden voelen met het onderwerp, jong en oud, iedereen kan de bijeenkomsten bijwonen. Het Alzheimer Café wordt  gehouden in Het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3, 6006 ZH te Weert. Graag tot ziens in ons Alzheimer Café. Het programma  voor 2020 ligt voor u klaar!

Info: leny.jonkers@dezorggroep.nl