Kerst op de markt

HAMONT-ACHEL – De dagen worden steeds korter en de nachten steeds kouder. Dat is de voorbode van de winter maar ook van de gezellige kerstperiode. En in Hamont-Achel denken we dan aan “Kerst op de Markt”. 

Zaterdag 14 december is het zover! Dan vindt, tussen 15.00 en 23.00 uur, op het Marktplein in Hamont de 33e editie van ‘Kerst op de Markt’ plaats. Tijdens deze kerstmarkt kan je originele kerstcadeautjes op de kop tikken, een warm hapje en drankje nuttigen of gewoonweg genieten van een uiterst sfeervolle avond met Kerstknuffel Afke alsook muzikale optredens van de Jeugdharmonie Budel-Schoot Hamont, Jeans & Queens, Michelle, Lema. Uiteraard is ook de kerstman van de partij. In ruil voor een tekening krijgen de kleinsten onder ons iets lekkers… en kunnen ze ook nog een leuk prijsje winnen. ‘Kerst op de Markt’ is een organisatie van werkgroep ‘Kerst op de Markt’ en het stadsbestuur van Hamont-Achel. De ideale gelegenheid om kerstcadeautjes te kopen en te genieten van een sfeervolle avond.