Prinsengalazitting verbindt van Prins Jan I tot 66e Hoogheid

BUDEL – Zaterdag 14 december zal de bekendmaking van de 66e hoogheid van c.v. Buulder Buk voorafgegaan worden door een spectaculair showprogramma. De commissie zittingen, commissie bals en de jubileumcommissie hebben alle krachten gebundeld om een staaltje topamusement te presenteren bij deze Prinsengalazitting. 

Al direct bij de opening zal het publiek worden verrast door Arte Favola. Dit betekent letterlijk ‘de kunst van het sprookje’. Dit is ook de boodschap die Iris Feijen wil uitdragen tijdens haar show. Een spectaculaire combinatie van acrobatiek en dans maken het tot een bijzonder geheel. Verder op het programma cabaret door Applaus, zang van lokale topper Silke van Niel en een buut van tonprater en Opperkletsmajoor 2017 Dirk van Kouwenberg uit Nuland. De slagwerkgroep van EMM uit ons eigen Budel zorgt voor een rode draad en muzikale invulling van het programma. Zij nemen de zaal mee op een wervelende muzikale wereldreis. Verder zal er een verrassende verbinding worden gemaakt tussen de start van de Buulder Buk in 1954 met de eerste Preens van Buul, Jan I die tijdens carnaval 1955 voorop ging, zijn 64 opvolgers die met of zonder prinses allemaal een jaar lang het voortouw mochten nemen tot en met de 66e hoogheid die op het einde van de show op het podium zal staan. Nog één keer als presentator op het podium van de Buulder Buk Johan Kuipers. Hij doet de duopresentatie samen met zijn opvolging in de Buulse Zittingen. Zien wie dat is? Koop dan snel een van de laatste kaartjes die er nog zijn. Tijdens kantoortijden bij van Hunsel en Govers, gemeenschapshuis De Borgh of in de webshop op www.buulderbuk.nl. DJ Frank Groenen staat garant voor de Afterparty die voor iedereen vrij toegankelijk is. Bezoekers met een toegangskaart maken bovendien nog kans op één van de twee fraaie horloges die geschonken zijn door Verspaandonk Mode uit Budel.