Bergrunners in Urban Trail Eindhoven

BUDEL – Een tiental Bergrunners hebben afgelopen zondag deelgenomen aan de Urban Trail in Eindhoven. Deze trail van 10 kilometer gaat in het hartje Eindhoven door een groot aantal gebouwen. Er wordt gelopen van gebouw naar gebouw en natuurlijk ook trap op en trap af en deur in en deur uit wat het nog extra moeilijk maakt en spannend van wat gaat er nu komen. Er wordt gelopen door een groot aantal gebouwen zoals Piet Hein gebouw, Evoluon, Eindhovens dagblad en nog veel meer. Ook het bijzondere van deze zondag was binnen droog en buiten nat van de regen. De tijd is niet belangrijk het gaat echt voor de Fun. De deelnemende Bergrunners Hetty Bekkers, Corrie Fleuren, Walter Fleuren, Vincent Fleuren en Christa Vonken hebben genoten van deze Trail. Iedereen heeft het super gedaan en na afloop was het een gezellige boel met een donker pintje als “herstel”. 

Kerst/winterwandeling.

De kerst/winterwandeling georganiseerd door de Bergrunners wordt dit jaar gehouden op zondag 29 december met afstanden van 7,5 – 12 – 20 kilometer. Starten kan vanaf 9.00 uur in de manege d’Auw Meulen. Voor alle verdere info zie www. bergrunners-budel.nl of tel: 0031 6 14139196