KBC Noord Limburg For Life

REGIO – Het KBC team van onze regio doet mee aan de 100 km Run op 22 maart 2020. Dan wordt er gelopen voor ‘Kom op tegen Kanker.’ KBC wil dit jaar twee teams aan de start krijgen. Bert, Chris, Els, Heidi, Mathy, Peter, Simon en Tom vormen het team KBC Noord Limburg For Life. KBC-collega’s en vrienden die in hun vrije tijd sociaal geëngageerd zijn in diverse verenigingen. Verenigingen die op hun beurt goede doelen steunen. Met KBC hebben zij op professioneel vlak de mogelijkheid om ons sociaal engagement te koppelen aan een sportieve prestatie. Deelnames aan verschillende evenementen hebben de afgelopen jaren steevast op de agenda gestaan … met name de Ekiden-run, de Warmathon, Battle of Thor en de Antwerp 10 Miles. Vorig jaar hebben ze met één team voor het eerst deelgenomen aan de 100km-run. Dit jaar trachten we twee teams aan de start te krijgen! Samen gaan wij ervoor op 22 maart 2020! Meer info op www.de100kmrun.be/team/kbc-noord-limburg-life