Neem gratis de bus op oudejaarsavond

HAMONT-ACHEL – Heb je zin om met oudjaar feest te vieren en een glaasje te drinken? Laat je dan rijden. Het stadsbestuur en Provincie Limburg zorgen ervoor dat jij op oudejaarsavond gratis met De Lijn kan meerijden. Je kan een gratis sms-ticket aanvragen. Dit ticket is geldig van 31 december 2019 vanaf 18.00 uur tot en met 1 januari 2020, tot 23.59 uur. Je kan dit gedurende deze hele periode onbeperkt gebruiken. Registreer jezelf –en eventueel andere gezinsleden– via www.delijn.be/oudjaar.

Het sms-ticket zorgt ervoor dat je onbeperkt gebruik mag maken van de bussen en trams van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen, als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen. 

In onze stad legt De Lijn twee feestbussen in: 
425: Hamont – Achel – Pelt 
426: Pelt – Sint-Huibrechts-Lille – Hamont 

Alle informatie over het sms-ticket, feestbussen en de uurregeling vind je op www.delijn.be/oudjaar