Rally Wintert opent zijn deuren 

PELT – Van vrijdag 13 december tot en met zondag 5 januari organiseert Eetcafé Scoutsrally in Neerpelt ‘Rally Wintert’, een schitterend programma met tal van gezellige, winterse activiteiten. Maar liefst 3 weken lang kan er iedere dag vanaf 10 uur winters genoten worden in de grote verwarmde kersttent. Bovendien zijn er leuke activiteiten voor zowel jong als oud! Voor het volledige programma en de tijdstippen kijk zeker op www.scoutsrally.be HAC Weekblad zet alvast enkele activiteiten in de kijker! 

De grote verwarmde kersttent bij de Scoutsrally is volledig opgebouwd in de stijl van een après-ski hut: houten wanden, een lange houten toog, een snackcorner, een flink podium en natuurlijk een overvloed aan prachtige kerstdecoratie! Gezelligheid alom en de perfecte setting voor een winter vol ambiance! 

De kick-off van Rally Wintert wordt gegeven op 13 december vanaf 19.30 uur. Naast heel wat sfeer zal er ook live muziek zijn van Danny Kerkhofs, Stefania en Michelle Trautner. Zaterdag staat er een Nederlandstalige avond 

…op het programma met live-band ‘Jean & Les Flamands’. Op woensdag 18 december is er een gezellige kindermiddag verzorgd door M’inc. En donderdag 19 december staat er wederom een optreden van Michelle op het programma, deze keer ten voordele van De Klimroos. Op vrijdag 20 december, de start van de Kerstvakantie, kan er vanaf 14.00 uur congé ingezet worden met dj Duo Ongeremd. De dag erna is het Rally Zomert in Rally Wintert, met twee live bands die tijdens Rally Zomert zich al van hun beste kant hebben laten zien: Star Flavour en Creep. Op 22 en 23 december wordt de Scoutsrally extra betoverend voor de Kerstsprookjestocht, verzorgd door M’inc. Jong, maar ook oud, zal van de ene verbazing in de andere vallen tijdens deze magische sprookjestocht. De après-ski party met dj Guido Bergmans, op 28 december, is de perfecte aanloop naar Oud- en Nieuwjaar. En wie samen met de andere gasten van Rally Wintert wil aftellen naar het nieuwe jaar, kan zich best vooraf inschrijven. Dit kan tot 22 december. Rally Wintert wordt afgesloten in stijl met een heuse foute party op zaterdag 4 januari en een gezellig optreden van de Koninklijke Fanfare Sint Huibrechts Lille ‘Vermaak na Arbeid’, samen met zanger Eddy Baeten, op zondag 5 januari. 

Tijdens de kerstvakantie is de Scoutsrally dus de ‘place to be’. Kijk snel op www.scoutsrally.be voor het complete programma en de aanvangstijden. De meeste activiteiten zijn trouwens gratis, dus kom zeker eens langs en ervaar de gezelligheid van Rally Wintert!