Sporting Pelt Heren 3 verslaan Attilla Temse met 33-19

PELT – De Liga 3 handbalploeg van coach Björn won zondag haar thuiswedstrijd tegen Attila Temse. En net zoals de andere ploegen won ook hier het collectief, alle (veld)spelers scoorden. De beginfase was gelijklopend, Sporting Pelt ging even naar een 4-1 voorsprong, doch niet gerekend met ene Bjorn Yarti. Die bracht, bijna in zijn eentje, Temse er op en erover 4-6 na 10′.  Pelt dan iets beter in de match, kwam zo terug via Simon, Lode en Cedric. Dan een knap Sporting-reeksje vlak voor rust, en van 8-8 in de 24′ in één ruk naar een 14-8 ruststand. De tweede helft bleef Sporting een comfortabele voorsprong behouden, bouwde de voorsprong nog wat uit en maakte in de laatste 10 minuten nog 9 goals, met slecht 2 tegengoals en won zo verdiend met 33-19. De Liga 3 heren houden zo hun vierde plaats…proficiat mannen!