sv Budel laat zege glippen in slotfase

BUDEL – Opnieuw speelde sv Budel afgelopen zondag een belangrijke wedstrijd in de 3e klasse D. Tegen concurrent Reusel Sport kwam sv Budel terecht op voorsprong na een half uur spelen en leek het weinig weg te geven. Een nieuwe overwinning om de aansluiting bij de koploper van de ranglijst te vinden leek in de maak, maar in de slotfase ging het opnieuw mis voor de oranjehemden. Een ongelukkige uitschuiver van Stef van der Kruijs en een tuimelpartij van zijn directe tegenstander zorgden voor een penalty voor Reusel Sport. Don Driessen was niet in staat de strafschop te stoppen en dus kwamen de bezoeker alsnog langszij.

Het gelijkspel was een behoorlijke domper voor sv Budel. Voor de derde week op rij wist de ploeg van Walter van Ommeren niet te winnen en daardoor zakt sv Budel weg naar een gedeelde 4e plaats op de ranglijst. Koploper Unitas’59 staat drie punten boven sv Budel, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. DBS, dat voorlaatste staat, staat ‘slechts’ zeven punten onder sv Budel. Aanstaande zondag speelt sv Budel de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2019. Op bezoek bij nummer 3 RPC uit Eindhoven zal sv Budel opnieuw proberen aansluiting te vinden bij de top van de ranglijst. De wedstrijd start vanwege de invallende duisternis opnieuw om 14.00 uur.