Team 1 tafeltennisvereniging Budilia terug in 1e klasse

BUDEL – De najaarscompetitie heeft twee kampioensteams opgeleverd. Team 1 werd afgetekend kampioen in de 2e klasse met 71 punten op een totaal van 100 te behalen punten. Ze bleven Stiphout met 62 punten, royaal voor. Voor dit mooie resultaat zorgden Aleksandra van der Linden 50%, Edwin Paredis 82%, Ries van der Steen 78%, Ino Stevens 67% en topscorer Kevin Vervaet met 90%. Team 2 zorgde voor de aansluiting door te promoveren naar de 2e klasse. Voor hen was de strijd spannender omdat concurrent Renata tot op het eind goed bleef volgen. Met 62 punten eindigden ze uiteindelijk met 4 punten voorsprong op Renata. De gelukwensen gaan hier naar Jack Abrahams 19%, Noud Beerten 46%, Jacq Braeken 90% en Gerard  Neeskens met 81%.

Onze parasporter Yannick Paredis kon op zijn eerste sterk bezette internationale toernooi in Stadskanaal nog geen potten breken. Afgelopen zondag was hij wel de beste op het para ranglijsttoernooi in Weert. Hij eindigde nog voor de regerend Nederlands kampioen jeugd, L. Mohlman uit Hilversum.

Belangrijke activiteiten:

Maandag 16 december clubkampioenschappen Jeugd, dames en heren en huldiging van de kampioensteams. Dinsdag 17 december kaartavond. Donderdag 19 december clubkampioenschappen para’s.Van 23 december t/m 1 januari zijn er geen trainingen. Vrijdag 3 januari: Toernooi voor basisschoolleerlingen, table stars the battle, aanvang 14.00 uur. Vrijdagavond 3 januari: Nacht van de dubbels.