Expositie schilderijen van Sanne Backus in Kempenhof  

VALKENSWAARD – In december en januari exposeert Sanne Backus (26) haar schilderijen in zorgcentrum Kempenhof. Sinds een aantal maanden is Sanne is begonnen met het ambacht schilderen. Nadat zij  jaren de schilderijen van haar moeder heeft kunnen bewonderen, wilde Sanne proberen of het schilderen ook voor haar is weggelegd. De mensen om haar heen reageerden erg enthousiast op het resultaat.  Sanne haalt de inspiratie voor haar ontwerpen uit sociale media. Via dit platform worden namelijk veel foto’s gedeeld.  Zo is het idee ontstaan om deze persoonlijke foto’s van onbekende mensen vast te leggen met een kwast en verf. Daarnaast heeft Sanne ook een aantal persoonlijke schilderijen gemaakt, zoals de handen van haar opa en oma. Nieuwsgierig geworden? De schilderijen zijn nog tot eind januari 2020 te zien in zorgcentrum Kempenhof (Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard). U bent dagelijks van harte welkom van 9.00 tot 17.00 uur.