Sphinx blaast 25 kaarsjes uit 

MAARHEEZE – Restaurant Sphinx is al 25 jaar lang een vaste waarde in Maarheeze. En dat wordt gevierd! Want op maandag 16 december is iedereen vanaf 18.00 uur welkom om samen met eigenaar Ashraf Hanna en zijn team het glas te heffen op deze mijlpaal. En uiteraard zal een lekker hapje niet ontbreken tijdens deze feestavond. Het restaurant zelf zal tijdens de avond niet geopend zijn maar iedereen is natuurlijk wel welkom om mee te vieren met een hapje en een drankje. Ook is er entertainment voorzien en zal er een grote tent opgetrokken worden op het terras om alle feestgangers te kunnen ontvangen. Ashraf en zijn team verwelkomen u graag! Restaurant Sphinx is gelegen aan de Stationsstraat 6 in Maarheeze. De feestavond start om 18.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Voor meer informatie over Sphinx, de menukaart en de reguliere openingstijden surf naar www.sphinx-maarheeze.nl