Vakwerk van RVM Maatinterieurs

BUDEL – RVM Maatinterieurs is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in alle aspecten van interieurbouw, gaande van winkel- en kantoorinrichtingen, keukens, slaapkamers, badmeubels,… Daarnaast is RVM het aangewezen bedrijf om te zorgen voor al uw inbouwapparatuur. Want ook voor het leveren en inbouwen van o.a. vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen, kookplaten, magnetrons en (combi)ovens of fornuizen met een breed assortiment tegen internetprijzen is RVM uw partner! 

Waarom zou u kiezen voor RVM als uw partner? Wel, heel simpel. Eigenaar Ruud van Meijl draagt kwaliteit, duidelijke afspraken, deskundig advies en maatwerk volledig naar uw wensen hoog in het vaandel waardoor u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Er wordt veel aandacht besteed aan uw interieurproject, van A tot Z. Bij de start worden al uw wensen in rekening genomen om zo tot een correct plan te komen en ook tijdens het productieproces kan er gerekend worden op vakmanschap en kwaliteitsproducten. Tenslotte is er ook veel aandacht voor de montage en de afwerking zodat het volledige project tot in de puntjes is verzorgd! 

Waarvoor kunt u terecht bij RVM? Voor maatwerk allerhande! Of het nu gaat over een inbouwkast in uw woning, de inrichting van uw winkel of kantoorruimte of het inbouwen van apparatuur, RVM Maatinterieurs verzorgt het voor U! Neem een kijkje op de website www.rvmmaatinterieurs.nl of maak een afspraak via 0031 6 21992599.