Winzo, ook voor uw leuke woonaccessoires 

HAMONT – Dat Winzo Meubelen aan de Hamonterweg in Achel hét adres is voor al uw grootmeubels en slaapcomfort is natuurlijk al lange tijd geweten. Maar dat u bij Winzo ook terecht kan voor kleinere interieur accessoires is misschien nog niet zo bekend. Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht is dit een interessante tip, niet enkel om uw eigen interieur nog gezelliger te maken maar ook wanneer u op zoek bent naar het juiste cadeau voor onder de kerstboom.  

Winzo is onder andere gespecialiseerd in de diverse zitbanken van het merk Musterring maar ook voor de aankleding van uw zetel bent u hier aan het juiste adres. Bij Winzo worden tal van sierkussentjes en heerlijk zachte plaids aangeboden, in alle vormen en maten, in alle kleuren van de regenboog. Bovendien zijn ze erg kwalitatief en eveneens goed betaalbaar. Of wat dacht u van een leuke waxinehouder voor uw theelichtjes? Want kaarslicht brengt natuurlijk meteen een gezellige sfeer met zich mee, zeker tijdens de donkere winterdagen. Maar er is nog meer! Er worden ook tal van decoratieve schalen, drinkglazen en vazen aangeboden, die uw interieur meteen aankleden.  Ook tafellampen of hanglampen zijn er te vinden, net als tapijtjes en kleinmeubels zoals een wijnrekje of een bijtafeltje.

Bij Winzo bent u niet enkel verzekerd van een ruime keuze: ook voor kwaliteit aan een betaalbare prijs kan u hier terecht. Bovendien kan u steeds rekenen op een correcte service en een passend interieuradvies. De winkel is natuurlijk bekend om zijn ruim aanbod in zitmeubelen, in diverse stijlen zoals landelijk, modern of klassiek. En ook de afdeling relaxfauteuils mag u zeker niet overslaan. Maar ook alles voor uw eet- en woonkamer is er aanwezig. Denk aan eettafels, stoelen, kasten, salontafels, tv meubels… Ook hier geldt: er zijn verschillende stijlen voorhanden waardoor er voor ieder interieur wel een passend meubelstuk te vinden is! De bovenverdieping is dan weer helemaal gericht op uw slaapcomfort. Merken als Tempur en Auping hebben een groot deel van hun aanbod ondergebracht bij WInzo Meubelen. Kom zeker eens langs en ontdek zelf hoe u uw nacht nog comfortabeler kan maken.  

Winzo Meubelen heeft dus veel te bieden. Met de feestdagen in het vooruitzicht is het zeker de moeite om er eens binnen te lopen. De showroom is gelegen aan de Hamonterweg 143 in Achel en is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 18.00 uur. Op dinsdag is iedereen welkom op afspraak. Voor meer info surf naar www.winzo.be