Muzikaal het nieuwe jaar in met De Poort van Brabant

MAARHEEZE – Op zaterdag 4 januari organiseert muziekvereniging De Poort van Brabant weer een mooi muzikaal evenement om samen met alle muziekliefhebbers en overige fans het nieuwe jaar muzikaal te verwelkomen. Gekozen is voor de Smeltkroes maar nu voor een meer informeel concert waarbij niet het podium in de theaterzaal gebruikt gaat worden maar de ruimte rondom het bargedeelte. Dus geen entree en gezellig tussen de mensen waarbij je elkaar ook nog een fantastisch nieuwjaar kunt wensen. Het Klein orkest en het Groot orkest zullen de muziek verzorgen waarbij het Groot orkest o.a. twee prachtige medleys gaat brengen van Queen en Coldplay. Het Klein Orkest staat eveneens in de startblokken voor een verrassend en gezellig optreden. De avond begint om 20.00 uur met een optreden van onze jeugdige slagwerkers van de slagwerkjeugdgroep die later op de avond nog een bijzonder optreden in voorbereiding hebben. Graag willen we hier iedereen voor uitnodigen in het bijzonder ook onze donateurs die het samen met onze sponsoren mogelijk maken dit soort mooie muziek voor Maarheeze te blijven organiseren.