Tekenen en kleuren in Huiskamer Schoot

BUDEL-SCHOOT – Zomaar een vrijdagmorgen rond kersttijd is een groepje mensen in alle rust bezig met tekenen, kleuren en knippen in de Huiskamer van Schoot. De Huiskamer is een weerspiegeling van het leven. We vieren een geboorte, leven mee met een zieke en betreuren een overledene. We doen dit samen met onze gasten. Het menselijk contact, dat is de rode draad. Aandacht voor elkaar, zeker in deze donkere tijd, en samen zijn.

In onze Huiskamer is er niet alleen ruimte voor een gezellig praatje, maar als het zo uitkomt kan er zomaar ineens een “zwaarder” gesprek plaats vinden. Gewoon van mens tot mens. We zijn allemaal gelijk en we hebben allemaal onze levenservaringen. We zij er voor elkaar. Dus wat let u, lezer die nog nooit de stap naar onze Huiskamer heeft gewaagd? Probeer het eens en u zult zien dat u aangenaam verrast wordt. De Huiskamer, het gezellige middelpunt van Budel-Schoot. We zijn elke werkdag open van 10.00 – 16.00uur en op zaterdag van 13.00 – 16.00 uur. Volg ons op onze Facebookpagina, lees onze artikelen in HAC Weekblad en vooral: kom eens kijken en het zelf ervaren. De Huiskamer is ook telefonisch te bereiken. Het nummer is: 0031 613877541.