Tweede ‘Vinyl –Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer met vijf nieuwe gasten 

WEERT – De tweede editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ vindt plaats op zondag 15 december in Theater de Huiskamer. Aanvang 14.00 uur. Gasten tijdens deze editie zijn: Jan Wolter (60, docent Nederlands, frontman ‘Rhei’ en ‘The Brood’), Frank Hurkmans (54, Director Consultancy Services High Tech industry bij CGI);  Bob Stultiens ( verkoop/Mila-Trainer); Phil Aspers (32, muziekafdeling BCM Music Systems / DJ / Presentator) en Rob Greijmans (53, IT Business Consultant). De presentatie is in handen van Jan Leenders en Jos de Graaff. 

Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van Vinyl (en vintage apparatuur).  In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’. Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Om ca. 16.15 uur is er nog een gezellige nazit met veel muziek. De toegang is gratis!De volgende drie bijeenkomsten zijn op de zondagen 26 januari, 16 februari en 29 maart 2020. Het ligt in de bedoeling dat tijdens elke bijeenkomst een programma wordt gepresenteerd rond muziek op vinyl uit de jaren ’50 t/m heden. Alle genres rock & roll, pop, rock, metal, soul, country, blues en jazz) kunnen aan bod komen.

Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende edities kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl. of via een mail naar Jos de Graaff: josdegraaff@hotmail.com