Witgoed specialist Slenders start met opheffingsverkoop

BUDEL – Niet schrikken! Het klopt inderdaad dat Johan Slenders, zaakvoerder van Witgoed specialist Slenders aan de Deken van Baarsstraat zijn showroom over enige tijd zal sluiten, maar u zal nog steeds op zijn vertrouwde expertise kunnen rekenen voor het bestellen, leveren, monteren en herstellen van uw apparaten. “We gaan inderdaad de deuren van onze showroom sluiten.” legt Johan uit. “En daarom stunten we nu met een grote opheffingsverkoop op al onze verlichting!” 

De winkel zal in het najaar van 2020 definitief de deuren sluiten. Maar klanten kunnen ook daarna blijven rekenen op de service die dit bedrijf al jaren biedt. “Voor zaken als reparaties, vervangingen, montages of aanpassingen van elektrische installaties kunnen ze beroep blijven doen op ons,” aldus Johan. “En natuurlijk ook voor de aankoop van elektrische apparaten. Deze kunnen via ons gemakkelijk besteld worden. Denk aan was- en droogmachines, keukentoestellen zoals koel- en vrieskasten, afwasmachines, fornuizen en (combi)ovens,…vrijstaand of ingebouwd.” 

Omwille van deze verandering wordt er momenteel gestunt met grote kortingen op het volledige assortiment verlichting dat aanwezig is in de showroom! Sla dus nu je slag! Witgoed specialist Slenders is gelegen aan de Deken van Baarsstraat 11 in het centrum van Budel. Een afspraak maken kan nu, en zal ook in de toekomst kunnen, via tel. 0031 495491381.