Gezamenlijk kerstconcert Les Echos en Experience

BUDEL-DORPLEIN – Les Echos de Dorplein en gemengd koor Experience brengen op zaterdag 21 december voor u een sfeervol kerstprogramma met zang en instrumentale muziek. Dit alles in het bijzondere Cantine Theater in Budel-Dorplein, inmiddels een begrip in Cranendonck en daarbuiten. 

Les Echos de Dorplein, onder leiding van Adri Tempelaars, gaat het oor strelen met bekende en wat minder bekende kerstnummers. De muziekvereniging staat bekend om de mooie klank, deze komt door de goede akoestiek in de zaal zeker tot zijn recht. Het enthousiasme voor het samen muziek maken brengen de leden graag aan u over!

Het koor Experience is ook wel bekend als promskoor in Budel en staat onder bekwame leiding van dirigente Sylvia Berghs. Experience heeft in 2019 diverse optredens verzorgd en sluit dit jaar graag af samen met Les Echos de Dorplein. Tevens verheugen zij zich al weer op het nieuwe jaar, met een promsconcert in het vooruitzicht. Als lezers van zingen houden en eens een kijkje willen komen nemen: zij zijn van harte welkom op de repetitieavond (maandag 20.00 – 22.00 uur in de Bellevue) ook voor het promsconcert kan het koor extra zangers gebruiken. Het kerstconcert is op zaterdag 21 december en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend en bent u van harte welkom voor een (warm) drankje en een hapje. Na het concert zal er ook nog gelegenheid zijn om wat te drinken en wordt de avond in kerstsfeer afgesloten met DJ Woelie. U bent van harte welkom om samen met Les Echos en Experience de kerstweek in te luiden!