De eerste 4-0 verlies van Ledûb Dames 2

BUDEL – Afgelopen zaterdag reisde dames 2 af naar Dordrecht om daar de laatste wedstrijd van de eerste helft te spelen. Helaas was dit niet de afsluiter waarop gehoopt was. Ondanks de lange rit zorgde de warming up en de muziek ervoor dat er energie werd opgewekt. 

Door Pleun van Asseldonk

Helaas toch niet genoeg energie om de eerste set binnen te kunnen slepen. Door een achterstand die in het begin werd opgelopen werd het gat in de tussenstand te groot om te overbruggen. 
In set 2 wilde het ook niet lukken. Ondanks de sterke service van Dordrecht ging het passend niet slecht. In de aanval en verdediging zat er echter meer in. 

Tijdens set 3 kwam trainer Jeroen erbij om de dames een schop onder de kont te geven. Alles of niets. Er kwam meer energie in en er werd meer vrijuit gespeeld. Er werden mooie punten gemaakt en Dordrecht kwam niet zomaar meer om het blok van Ledûb heen. Ondanks de goede momenten waren er daarentegen ook nog steeds een aantal slechte. Hierdoor gingen we er ook in set 3 niet met de winst vandoor. 

In de laatste set kregen de dames weer moed en gingen er volle bak voor om er toch nog een set uit te slepen. Door twee goede service series van Mirthe Engelen en Hanneke Slenders stond dames 2 uiteindelijk op matchpoint. Helaas pakte Dordrecht daarna 3 punten achter elkaar en eindigde de wedstrijd met 4-0 winst voor Dordrecht. Dames 2 piekte deze wedstrijd helaas te laat. 
Ondanks het eerste 4-0 verlies heeft dames 2 een goede eerste helft achter de rug. Nu is het tijd voor een welverdiende kerstvakantie. Alle goede momenten nemen we mee naar 2020 om daar knallend van start te gaan aan de tweede competitiehelft.