Jeugdvoorstelling ‘De kleine vuurtorenwachter’

MAARHEEZE – In de kerstvakantie op donderdag 2 januari om 11.00 uur is er weer een jeugdvoorstelling in De Smeltkroes. De Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes jeugd te Maarheeze organiseert dan haar derde voorstelling van dit seizoen. Voor slechts € 4 kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar genieten van de sprookjesachtige voorstelling ‘De kleine vuurtorenwachter’ uitgevoerd door Valentijn Productiehuis. Stel je voor dat je opa vuurtorenwachter is en dat je iedere dag in de vuurtoren mag zijn. De opa van Sylke weet alles over schepen, de sterren, de zee en verre einders. Wanneer opa dood gaat, mag Sylke op de vuurtoren passen. Maar dan gebeuren er plotseling wonderlijke dingen. Het lijkt wel alsof Sylke een opdracht krijgt, maar van wie? Hij moet de zee op, een reis maken naar het koude noorden, maar waarom? Heeft het met zijn opa te maken? En wat wil die walvis van hem? De kleine vuurtorenwachter is een hartverwarmende, sprookjesachtige voorstelling, die gaat over afscheid nemen, liefde en moed. De voorstelling wordt verteld met woorden, schaduwen en schimmen in een grote witte tent waarop geprojecteerd wordt. Voor deze voorstelling zijn slechts een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Om verzekerd te zijn van een plekje in de tent is het aan te raden op tijd aanwezig te zijn. De kassa gaat op 2 januari open om 10.30 uur. Het is niet mogelijk om vooraf kaartjes te reserveren. Er staan dit theaterseizoen nog meer mooie, grappige en indrukwekkende jeugdvoorstellingen op het programma. Aan de kassa op 2 januari zijn ook al kaartjes te koop voor de volgende voorstellingen: zondag 15 maart 11.00 uur: 1… 2… 3… surprise – Ziezus (4 t/m 11 jaar) en op zondag 10 mei 11.00 uur: Weet ik veel !? – Bas Poels (10 t/m 15 jaar).