Kerstconcert & klassiek van vocalgroep StringZ en Christianne Celis

LUYKSGESTEL – Vocalgroep StringZ en Christianne Celis brengen op zondag 22 december van 15.00 tot 17.00 uur een mooi programma voor u dat past in deze tijd van het jaar. Sfeervolle klassieke pianomuziek wordt afgewisseld met kerstmelodieën. Bij een aantal stukken zal Christianne samen spelen met accordeonist Gijs Manders.

Vocalgroep StringZ is een enthousiaste zanggroep onder de bezielende leiding van Riet Heesterbeek-van der Zanden. Riet is al van jongs af aan bezig met muziek. De groep bestaat uit 12 leden die er heel veel plezier aan beleven om samen close harmony te zingen. Christianne Celis ging in haar vroege jeugd al aan de slag met verschillende instrumenten, zoals piano, viool, dwarsfluit, altviool en zang. Vanaf haar 18e startte ze een muziekopleiding aan het conservatorium in Antwerpen met als hoofdvakken piano en koordirectie en stapte ze ook het werkveld in, voornamelijk in regio de Kempen. Als dirigent, arrangeur, solist en medespeler in een orkest draagt ze bij aan vele concerten. Ook optredens als pianiste mogen niet ontbreken, solistisch en als begeleider.

Meer info: www.elzenhoeve.eu De Elzenhoeve is gelegen aan de Elsendijk 1 in Luyksgestel.