Late Night Shopping Weert

WEERT – De dagen worden korter en de temperatuur zakt. Met nog een paar dagen tot Kerstmis vindt in Weert de jaarlijkse Late Night Shopping plaats.

Op zaterdag 21 december is een bezoekje aan de binnenstad extra gezellig tijdens de Late Night Shopping, waarbij winkels open blijven tot 22:00 uur. Op veel plaatsen zijn speciale aanbiedingen en wordt winkelend publiek op allerlei winterse lekkernijen getrakteerd. Tijdens of na het shoppen is het heerlijk vertoeven bij een van de vele lokale horeca-etablissementen.

Als speciaal cadeautje genieten bezoekers tijdens het doen van kerstinkopen het hele weekend van veel diverse muzikale en theatrale activiteiten verspreid over de binnenstad. Tijdens de Late Night Shopping lopen acts als Fire Booth, een spannende interactieve vuuract, vocaal ensemble Genti met een kerstrepertoire en de mobiele kerstmannenjazzband door de binnenstad. Ut Sfeermobielke is een nieuwe act waarbij bezoekers worden omgetoverd naar nostalgische Dickens-stijl van weleer. Op de Nieuwe Markt kunnen bezoekers in een bijzondere sneeuwbol op de foto met de kerstman. De Muntpassage pakt uit met het XXL Santa Spel en opvoeringen van delen van de kerstshow van Dansshool Fresh.

KerstDoolhof

Eveneens op 21 december opent het KerstDoolhof op de Markt, een met kerstbomen ingericht doolhof waar echte speurneuzen een ronde kunnen dwalen tussen de groene dennentakken. Er is voor een speciaal soort dennenboom gekozen die geen priknaalden heeft. Het doolhof herbergt een bijzondere snoepboom, waarin verse kerstlekkernijen aan de takken groeien. Wie de boom kan vinden mag hier natuurlijk de vrucht van plukken. Een bezoek aan het KerstDoolhof is gratis, geschikt voor jong en oud en een ideale combinatie met een bezoek aan de binnenstad. Het evenement is te bezoeken tot en met 4 januari.

Winters Weert

Het programma van Winters Weert herbergt tal van feestelijke activiteiten verspreid over de binnenstad, uitermate geschikt om te combineren met een middag of avond winkelen. Geen grote evenementen, maar intieme belevenissen waarbij je de tijd neemt om te genieten!

Meer informatie en programmadetails zijn te vinden op www.wintersweert.nl.