Stap in je eigen kerstverhaal in Bibliotheek Maarheeze

MAARHEEZE – Ken je het boek de Kerstmisaurus? Dit boek van Tom Fletcher gaat over Willem Tuffer die gek is op dino’s. Wanneer de Kerstman per ongeluk de Kerstmisaurs, de allerlaatste écht dino op aarde, op kerstavond bij Willem thuis achterlaat, komt Willems droom uit. In deze workshop stap je samen met Willem in een andere wereld met behulp van een echt greenscreen. Je tovert jezelf zomaar in allerlei verschillende achtergronden. 

De workshop gaat plaatsvinden op maandagochtend 23 december van 10.30u tot 12.00u in Bibliotheek Maarheeze. In deze workshop leren kinderen werken met een greenscreen en maken ze kennis met het maken van films. Creatief denken, communiceren, samenwerken, sociale en culturele vaardigheden en mediawijsheid; dit alles komt aan bod. Belangrijjk: Doe geen groene kleren aan! DigiBiebLab
Deze workshop is onderdeel van het DigiBiebLab van Bibliotheek De Kempen. Hier valt van alles te leren, doen en ontdekken. Je maakt hier kennis met o.a. een lasersnijder, 3D printers, robots, Little Bits en een greenscreen. Ga je mee op expeditie in de wereld van 3D en Design, Film en Media, Robotica en Programmeren? Tickets voor deze workshop kosten 5 euro per persoon en zijn te koop via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl