Hooghedennieuws uit Toeterland

BUDEL-SCHOOT – Vorige week kon u in HAC Weekblad lezen dat De Toeters zijn gestart met de eerste overduidelijke hint die verwijst naar de perso(o)n(en) die in dit carnavalsseizoen zal/zullen regeren over Toeterland. Voor velen de trigger om direct een mailtje te sturen naar gokjewagen@cvdetoeters.nl met daarin de naam welke perfect paste bij de eerste hint. Van horen zeggen dat er nog heel veel mensen twijfelen. Vandaar dat we deze week met de tweede hint komen waarmee alle twijfelaars veel meer duidelijkheid krijgen. Twijfel niet, stuur je mailtje met de naam van de nieuwe “kampioen polonaises lopen” van De Toeters. Onder de juiste inzendingen wordt een overheerlijke bak Budels bier verloot op zaterdag 4 januari vanaf 20:00 uur in De Reinder.  Natuurlijk verzamelen we op onze Facebookpagina en website  alle hints. De hint van deze week is zoals gezegd, overduidelijk:  “Hetzelfde maar ook anders?!” Volgende week wederom een vervolg, waarmee iedereen tijdens het kerstdiner met drie hints tussen de verschillende gangen door in ieder geval gespreksstof heeft.