vv Maarheeze lijdt onverdiende nederlaag bij Bruheze

MAARHEEZE – Op bezoek bij de nummer 2 van de ranglijst heeft vv Maarheeze de punten moeten afgeven. Na een 2-0 ruststand was Maarheeze na de 2-1, gescoord door Sammy Dirkx, lange tijd op zoek naar de verdiende gelijkmaker maar in de allerlaatste speelminuut scoorde Bruheze de 3-1 eindstand.

Vanaf de eerste minuut werd er een open wedstrijd op de mat gelegd door 2 aanvallend ingestelde teams. Na amper 3 minuten spelen zette Joey van Hoof met een mooi steekpassje Rick van der Linden in scoringspositie maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman van Bruheze. 5 minuten later ontsnapte de spits van Bruheze aan buitenspel en scoorde oog in oog met Maarheeze doelman Luuk Verschuren de openingstreffer 1-0.

Maarheeze liet het er hier niet bij zitten en Rémy Verhoeven was met een kopbal dicht bij de gelijkmaker maar zijn kopbal ging net naast. In de 21e minuut kon Bruheze-middenvelder Niels van Kraaij ongehinderd opkomen en zijn schot verdween van ca 20 meter belandde in het Maarheeze doelman: 2-0. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust had Maarheeze het windvoordeel en ging op zoek naar de aansluitingstreffer.  Deze kwam er al in de 54e minuut. Een mooie diepe voorzet van Joey van Hoof werd door  Rick vd Linden in een tijd voor het doel van Bruheze klaar gelegd voor Sammy Dirkx die de bal simpel in het doel schoot: 2-1. De aansluitingstreffer gaf Maarheeze verder vertrouwen om Bruheze terug te dringen op haar eigen helft en om op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Joey van Hoof en Rémy Verhoeven hadden prima kansen om deze gelijkmaker te scoren maar hun inzet misten precisie. Tot de laatste minuut wankelde Bruheze onder het veldoverwicht van Maarheeze maar in de counter scoorde Bruheze spits Kenvis Gomez uiteindelijk de alles beslissende 3-1 eindstand in de 94e minuut.

Ondanks deze nederlaag gaat Maarheeze na de goede reeks van de afgelopen 5 wedstrijden met een goed gevoel de winterstop in. In de 3e helft werd bij Café Ons Lieske in Maarheeze nog afscheid genomen van Rick v.d. Linden die na 14 jaar actief voetballen gaat stoppen en voor werkzaamheden gaat verhuizen naar Vietnam.