Versleten heup of knie, ben ik aan een prothese toe?

WEERT – Als een heup of knie versleten is, kan een gewrichtvervangende prothese een oplossing bieden. Bij een versleten heup of knie is het kraakbeen in het gewricht aangetast of in zijn geheel verdwenen. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden en wat het vervangen van een heup of knie nu precies behelst? Op woensdag 8 januari a.s. organiseert SJG Weert een informatiebijeenkomst rond dit thema. De informatieavond vindt plaats van 19:00 tot 21:00 uur in het Restaurant van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie: 0031 495 572205. De orthopedisch chirurg, fysiotherapeut en een verpleegkundige geven uitleg over de ‘versleten’ knie en heup, behandelingsmogelijkheden, soorten protheses, het plaatsen van een prothese en de revalidatieperiode. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.