Gouden medaille voor Merle Mennen

BUDEL – Afgelopen weekend vond de eerste voorwedstrijd turnen voor divisie 3 en N3 plaats in Vught. Bij de pupillen 1 liet Esmée Kuijper zien hoe netjes ze kan turnen en overwon ze haar angst op sprong. Ze eindigde op een mooie 6e plaats. Junioren Elise Theunissen en Laura van Bakel turnden allebei een goede wedstrijd maar vielen helaas van de balk waardoor het podium buiten bereik bleef. Ze werden 12e en 8e. Senioren Dewi Corstjens, Linda Broers en Aniek van Geldorp begonnen hun wedstrijd op balk waar de oefeningen ook niet allerbest waren. Op de andere toestellen werd dit goed ingehaald, al werd het niet altijd beloond door de jury. Ze eindigden als 12e, 13e en 19e

Zondagochtend waren de instappers Merle Mennen, Lana Janssen en Jik van der Kruis aan de beurt. Ze waren helemaal klaar voor hun allereerste wedstrijd. Ze lieten mooie oefeningen zien.Merle was de allerbeste van de wedstrijd en eindigde op de eerste plaats! Jik werd knap 6e en Lana eindigde op een mooie 7e plek. Senioren Nienke Duisters, Ailish Meijers en Irene Vonken begonnen hun wedstrijd met mooie vloeroefeningen. Met wat kleine foutjes eindigden ze hun wedstrijd als 9e, 12e en 15e. Op naar de volgende voorwedstrijd op 25 en 26 januari in Valkenswaard! Voor meer info kijk op www.turnlust-budel.nl en lees het volledige verslag op onze Facebookpagina. 

Foto: Instappers Jik, Merle en Lana na hun eerste wedstrijd