Kersttoernooi badmintonjeugd BC Budel

BUDEL – Op woensdag 18 december was het einde kersttoernooi voor de jeugd. Bij dit toernooi mochten de kinderen ook weer iemand meenemen. Er werd gestart met  21 kinderen waarvan er vijf introducé waren. Er waren deze woensdag een aantal kinderen afwezig in verband met andere verplichtingen. Na 5 wedstrijdrondes, waar de kinderen telkens weer een andere tegenstander en/of medestander hadden, kwam er een einduitslag. Er waren prijzen voor alle kinderen. Dit jaar hadden we een soort tombola met kerstcadeautjes gedaan wat de prijzen betreft. Degene die eerste was geëindigd, mocht het eerste een cadeautje pakken en kon dan kijken welke prijs hij/zij had gewonnen. En zo kon ieder op zijn/haar beurt een cadeautje uitzoeken en de prijs bekijken. Het was weer een gezellig en sportief toernooitje. De uitslagen staan elders op de sportpagina’s.

BC Budel wil via HAC Weekblad alle kinderen en hun ouders/begeleiders een hele fijne vakantie, fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief 2020. Woensdag 8 januari beginnen ze weer met trainen. Tot dan!