Ledûb dames 1 toe aan kerstvakantie

BUDEL – De laatste wedstrijd van 2019 stond op de planning. Dames 1 mocht in Sint Anthonis aantreden tegen de koploper somas activia. 2 weken geleden speelden we ook al tegen deze tegenstander en ook nu hoopten we weer te kunnen stunten en punten mee te nemen naar Budel. Met aanvullingen van Saskia Slenders en Hanneke Slenders, die in de basis mochten starten door afwezigheid van Julia en Sara, gingen we van start.

De eerste 2 sets kunnen kort samengevat worden, de dames van activia waren simpelweg beter en Budel kwam op meerdere fronten tekort. De passlijn stond echter wel stabiel en vanuit hier hoopten we de wedstrijd verder op te bouwen.

De derde set kon Budel goed mee en ging het tot 17-17 gelijk op. Hierna zette activia echter de eindsprint in en ging ook deze set helaas verloren.

De laatste set werd besloten om nog een keer alles uit de kast te halen. Helaas was dat wederom niet genoeg en ging ook de laatste set verloren.

Al met al hebben we zeker goede dingen laten zien waar we in het nieuwe jaar mee door zullen gaan. Maar eerst gaan we genieten van een welverdiende vakantie en zullen we op 11 januari weer te zien zijn in de oude vertrouwde Zuiderpoort. Iedereen een fijne kerst en gelukkig oud en nieuw toegewenst en tot 11 januari!

Foto Jos Meusen